Tag Archives: астро

Дневен хороскоп за среда, 26.01.2022: Бидете подискретни во различни средби и добро проценете ги вашите можности…

Овен Љубов: Треба подобро да ги разберете работите кои партнерот ги премолчува. Некои одговори не се лесни или едноставни. Работа: Доколку ви е важно да стекнете нечија доверба, мора да се однесувате смирено и во согласност со утврдените правила на деловна соработка. Здравје: Користете интуиција, нема причина за несигурност и …

Повеќе »

Дневен хороскоп за вторник, 25.01.2022: Постои граница помеѓу практичните интереси и емоционалното задоволство, не е дозволено сè што сакате…

Овен Љубов: Вашата гордост излегува на површина и тоа е позитивен знак во љубовниот дијалог. Знаете како да ги наметнете своите желби. Работа: Не дозволувајте некој да се сомнева во вашето знаење или професионални способности. Важно е да го следите тековниот протокол. Здравје: Обрнете внимание на поздрава исхрана. Бик Љубов: …

Повеќе »

Дневен хороскоп за понеделник, 24.01.2022: Потребен ви е момент на инспирација за да покренете лавина од нечии чувства и да почувствувате интимна среќа…

Овен Љубов: Бидете внимателни и воздржани пред блиска личност. Повнимателно анализирајте го вашиот партнер за да откриете некои од скриените пораки. Работа: Избегнувајте прекумерна изложеност во друштво на соработници. Треба да смислите резервна опција, бидејќи секогаш постои фактор на изненадување. Здравје: Важно е да се акумулира позитивна енергија. Бик Љубов: …

Повеќе »

Дневен хороскоп за недела, 23.01.2022: Во избраното друштво и со нечии емотивни потици, светот околу вас изгледа многу подобро и поубаво…

Овен Љубов: Не сакате емоционална утеха, но нечие однесување ве потсетува на однапред режирана „претстава“ во која ви се доделува споредна улога. Работа: Нема потреба да учествувате во нова дискусија за деловните цели, постојат различни области на интерес и обврски меѓу соработниците. Здравје: Ќе ви годи психофизичка релаксација и активен …

Повеќе »

Дневен хороскоп за сабота, 22.01.2022: Понекогаш е тешко да се повлече јасна линија или да се постави знак на еднаквост, помеѓу гласот на разумот и неконтролираните емоции…

Овен Љубов: Отворено разговарајте со партнерот и инсистирајте на докажување на вистината. Не треба да се залажувате со илузии. Работа: Во заеднички интерес е да се минимизира деловниот и финансискиот ризик. Почитувајте го правилно договорот. Здравје: Треба да се ослободите од непотребните грижи Бик Љубов: Размислете како треба да ги …

Повеќе »

Дневен хороскоп за петок, 21.01.2022: Не очекувајте премногу разбирање од личност која има различни емоционални афинитети и потреби…

Овен Љубов: Одредени ситници понекогаш повеќе откриваат од речениците кои се повторуваат. Повнимателно анализирајте ја саканата личност. Работа: Важно е да ги заштитите вашите интереси. Поставете граница до која сте спремни да преземете деловна одговорност. Здравје: Избегнувајте некои лоши навики. Бик Љубов: Ако вашиот партнер нема доволно разбирање за вашите …

Повеќе »

Дневен хороскоп за четврток, 20.01.2022: Имате впечаток дека вашиот емотивен живот не е доволно интересен и возбудлив како што би сакале…

Овен Љубов: Почнува да ви пречи нечие присуство или провокативно однесување. Сакате да управувате со целосната ситуација во емотивна врска. Работа: Понекогаш е тешко да се препознае тим што победува и страна што губи. Збунети сте од одговорите што ги добивате од соработниците, бидејќи секој има своја верзија на приказната. …

Повеќе »

Дневен хороскоп за среда, 19.01.2022: Понекогаш работите изгледаат сосема поинаку во однос на нечија приказна и ветувања…

Овен Љубов: Желбите кои ги имате не се недостижни, но бараат дополнително трпение и голема упорност пред саканата личност. Работа: Пребирливоста понекогаш е позитивна особина, затоа не дозволувајте некој да ја промени вашата. Здравје: Забавете го брзото темпо, опуштете се. Бик Љубов: Ви пречи да знаете дека на вашиот партнер …

Повеќе »

Дневен хороскоп за вторник, 18.01.2022: Се грижите за љубовните дилеми, имате лошо претчувство за блиска личност…

Овен Љубов: Во емотивната врска има граница на меѓусебно почитување, но саканата личност покажува прекумерно самоволие. Работа: Доколку сте во чувствителна фаза, препуштете им на вашите соработници да се занимаваат со покомплицирани задачи кои бараат многу труд. Здравје: Важно е да се акумулира позитивна енергија, опуштете се. Бик Љубов: Не …

Повеќе »