спортски вести

Од 15-17 септември за прв пат ќе се одржи интернационалниот фудбалски турнир „Илинден Куп“

Во организација на фудбалската школа „Грозданоски“ од 15 до 17 септември 2023 година ќе се одржи првиот интернационален фудбалски турнир „Илинден Куп“. На турнирот ќе земат учество преку 120 екипи од цела Македонија, како и екипи од Белгија, Србија, Романија, Црна Гора, Бугарија и Босна и Херцеговина. За време на …

Повеќе »