Tag Archives: дневен хороскоп

Дневен хороскоп за понеделник, 18.03.2019:Денот ќе биде интересен за сите посебно за водените знаци – ден за победнички дух желен за борби и победи,бидете похрабри, поодлучни, подготвени за расправа и докажување…

Денот што е пред нас би можел да биде интересен пред се на водените знаци, сите акции кои ќе ги покренат би можеле да дадат добри резултати, па затоа – трк во акција. Зборуваме за деловен и приватен план – обрнете внимание на тоа. Денес ќе се создаде победнички дух …

Повеќе »

Дневен хороскоп за недела, 17.03.2019:Време е за здивнување – Настапува нова седмица и со неа нови аспекти па денес соберете енергија за се што ве чека веќе од утре!

После неколку претходни турбуленции време е за здивнување и оваа недела задолжително искористете ја онака како што сакате. Постојат уште многу замки преостанати од претходните денови, но тие можат да се избегнат доколку од нив избегате, притоа мислиме на сериозно бегство, одење на кусо, долго и било какво патување, сеедно, …

Повеќе »

Дневен хороскоп за сабота, 16.03.2019: Две спротивности – искривена реалност но и изострена интуиција, јасно изразување, длабоки разговори, јака аналитичност…Бидете внимателни во комуникациите!

Пред нас е сабота и еден квадрат, Меркур и Јупитер, кои ќе го одбележат цел ден. Квадратите се непожелни и не донесуваат добри вести со себе, денот ќе биде преполн со збрки, заматен, хаотични и неплодни мисли, осврнување на минатото, непотребно бавење со споредни работи, ретроспектива на случувања од лош …

Повеќе »

Дневен хороскоп за петок, 15.03.2019:Позитивен аспект кој во прв план го истакнува разговорот, добра комуникација и длабоко размислување за блиските, како да им се помогне, како да им се доближите…

Овој петок Сонцето влегува во коњукција со Меркур, а како и секоја коњукција, и оваа е всушност завршување на еден период, финиш. Сонцето и Меркур во еден момент ќе се сретнат за да потоа понатаму продолжат по своите патеки… Ова е еден позитивен аспект кој во прв план го истакнува …

Повеќе »

Дневен хороскоп за четврток, 14.03.2019:Се’ што денес ќе се случува е нестабилно, нејасно и збунувачки – ќе има показатели вокој правец да ги усмерите проблемите!

Доколку претходниот ден сте успеале да покренете енергија, овој денешен ден ќе биде полесен за преживување, а доколку претходниот ден сте го завршиле без успех на полето на проточност на енергија, овој четврток може многу повеќе да ве вознемири отколку останатите на кои средата им била поуспешна на тоа поле. …

Повеќе »

Дневен хороскоп за среда, 13.03.2019:Денешната енергија ќе помогне во разрешувањето на многу нејаснотии – искористете ја и почнете полесно да дишете!

Месечината во Близнаци денешната среда ја прави неодолливо лесна, магнетски привлечна и разиграна. Истиот ден Сонцето е во секстил со Плутон, што ни помогнува да продреме длабоко во себе барајќи некои причини и кои ќе ви одговорат на некои недоумици кои веќе подолго време ги имате и како на нивното …

Повеќе »

Дневен хороскоп за вторник, 12.03.2019:Важно е соопштувањето на информации и внимателно слушање, нагласена е и потребата за соработка, воопшто дружењето со луѓето, водењето лесни разговори во кои подеднакво уживате…

Денешниот вторник ќе го одбележи преминувањето на Меркур во знакот на Близнаци, и денес акцентот е на важноста на правилното соопштување на информации и внимателно слушање, знаејќи дека играта на глуви телефони може да создаде проблеми. Покрај сето тоа, нагласена е и потребата за соработка, воопшто дружењето со луѓето, водењето …

Повеќе »

Дневен хороскоп за понедлник, 11.март:Денешната енергија ќе ви помогне да завршите работи кои долго сте ги оставиле „на чекање“ – Будете активни, движете се,правете го тоа што му одговара на вашето тело и дух!

Оваа седмица започнува со мирно небо, но денот ќе биде преполн со енергија која покренува. Енергијата на Марс и понатаму делува на нас и не поттикнува на ново движење,акција, делување. Посакајте и ќе ви се оствари се’ што ќе намислите. Важно е на се да пристапувате оптимистично и без страв, …

Повеќе »

Дневен хороскоп за недела,10.03.2019:Новата енергија овозможува амбициите мирно да водат кон целта која може да се оствари без поголеми проблеми – само со упорност!

Неделата го донесува Марс во секстил со Нептун, и ова е енергија која го заокружува сиот напор на Младата Месечина во својот пат. Амбициите и упорноста мирно водат кон целта, сигурно, без патемни проблеми. Сигурни сте во својата сила и целта јасно ја имате пред очите. Сега е се’ полесно. …

Повеќе »