Tag Archives: одебивање

ВИДЕОТО СТАНА ВИРАЛНО – Девојка го одбило запросувањето пред илјадници гледачи, расплаканиот несуден младоженец го тешела маскотата

Јавните запросувања стануваат сè попопуларни, но се повеќе има и девојки кои ги одбиваат своите партнери кои ги запросуваат на ваков начин. Една таква непријатна сцена се случила на натпреварот меѓу Атлас и Монтереј во Мексико. Pues se vio algo actuado, pero… Este compa pidió matrimonio y la dama en …

Повеќе »