Tag Archives: естетика

(ВИДЕО) ПРАВ СО ЧУДОТВОРНИ ЕФЕКТИ – ЧИНИ САМО 20 ДЕНАРИ И ПРАВИ ЧУДА ЗА ВАШЕТО ТЕЛО И КОЖА: Намирница што можете да ја користите на 11. начини

Сода бикарбона или натриум бикарбонат е евтина, лесно достапна и повеќенаменска, па сите овие карактеристики ја ставаат во категоријата производи без кои ниту едно домаќинство не може да замисли. Натриум бикарбонат, кој популарно се нарекува сода бикарбона, има многу широк спектар на примени: во готвење, перење, лекување, козметика… Може да …

Повеќе »

(ВИДЕО) „Квадрат“:Удобност или естетика? Што е поважно?

Во новиот Квадрат ќе гледате: – Архитект Пако Радовановиќ открива: на што треба да се обрне повеќе внимание :удобноста или естетиката – Мебелот треба да одговара на Вашето тело, но и да обезбеди непречено функционирање. За антропометрија и ергономија зборуваме со архитект Мери Тасевски – Направи сам предизвици за почетокот …

Повеќе »