Tag Archives: регион гуангкси

(ВИДЕО) Како изгледа еден од најубавите автопати во светот

Автопатот Хепу-Напо, кој се протега низ југозападниот кинески регион Гуангкси, е навистина посебен. Кина е земја со многу убави локации и прекрасни автопати. Сепак, автопатот Хепу-Напо, кој минува низ југозападниот регион Гуангкси, е навистина посебен. Бетонската конструкција е силен контраст на густите шуми и ридови кои ја опкружуваат и создава …

Повеќе »