Tag Archives: објаснувања

(ФОТО) Оптичка илузија која ги збуни луѓето на интернет: Дали на фотографијата е плажа или автомобил?

Оваа оптичка илузија ги збуни луѓето на интернет. Додека едни пишуваат дека на фотографијата гледаат плажа, други тврдат дека на сликата има автомобил. Луѓето се поделени. Некои се убедени дека на фотографијата се гледа песочна плажа направена за време на невреме, додека други гледаат оштетена врата од автомобилот. Сликата беше …

Повеќе »

(ФОТО) НАД БРЕГОТ НА АНГЛИЈА СНИМЕНО НЛО: Формирале триаголник а потоа исчезнале!

Снимка од неидентификуван светлосен објект забележана на падините на Девон во Велика Британија станала вирална и ги поделила корисниците на социјалните мрежи. Студентот Метју Еванс од крајбрежен град во англиската област Девон, забележал четири чудни светла што лебдат над брегот. За десет секунди, чудните блескави предмети формирале триаголник со три …

Повеќе »