Tag Archives: тв емисија

(ВИДЕО) Плус сајз хотел на Бахамите: Гостите мораат да имаат барем 120. килограми

Во одморалиште на Бахамите се снима емисија посветена на дебелите луѓе, а кандидатите искрено зборуваат за се’ што ги мачи. Така Алис од Нотингам одбегнува одење во продавница, додека Дејн од Шефилд ја откажал венчавката… Единствен светски хотел за плус сајз лица ги угостил своите први гости. Одморалиштето на бахамскиот …

Повеќе »