Tag Archives: самопомош

Тоа не е срцев удар, туку само страв: Со Техниката 333 можете да решите гушење, тахикардија, потење…

Анксиозноста е чувство на непријатност, како што се грижи или страв. Веројатно секој доживеал чувство на вознемиреност во одреден момент од својот живот. На пример, може да се чувствувате загрижени за полагање испит, одење на стоматолог или одење на интервју за работа. Некои доживеале приврзаност во поблага форма, но за …

Повеќе »

Како да се ослободите од болките во грбот

Ако болката е силна или трае неколку недели, треба да побарате медицинска помош… Долниот дел на грбот е врска помеѓу горниот и долниот дел од телото и како таков носи најголем дел од нашата телесна тежина и често чувствуваме болка во тој дел од грбот. Добрата вест е дека овој …

Повеќе »