Tag Archives: фаци

(ФОТО) УНИКАТНИ РЕАКЦИИ – Изразите на лицето на италијанската премиерка се инспирација за бројни шеги: Која си денес Џорџија Мелони?

Италијанската премиерка Џорџија Мелони, освен што е во јавноста поради низата политички одлуки кои ги носи, а кои се однесуваат на ЕУ и Италија, често е тема на социјалните мрежи и поради изразите на лицето кои ги снимиле камерите на бројни состаноци. Така, списанието Politico посветило посебен текст на овој …

Повеќе »