Tag Archives: не подложни

НАУЧНИТЕ ИСТРАЖУВАЊА ПОТВРДИЛЕ – АКО ЈА ИМАТЕ ОВАА КРВНА ГРУПА ВИЕ СТЕ МЕЃУ СРЕЌНИТЕ: Луѓето кои ја имаат ЖИВЕАТ ПОДОЛГО, поздрави се и поотпорни на сите болести!

Дали сте вие ​​меѓу нив? Отпорноста на телото на бактерии, инфекции и разни болести е одредена од многу фактори, вклучувајќи ја и крвната група. Носителите на одредени крвни групи имаат поголеми шанси да се справат со нападите врз нивното тело, и во таа смисла, носителите на крвната група 0 најдобро …

Повеќе »