Tag Archives: мозолка

(ВИДЕО) БИЛ УБЕДЕН ДЕКА Е САМО МОЗОЛКА, БИЛ ШОКИРАН КОГА ЈА ДОБИЛ ДИЈАГНОЗАТА: Гледал како од челото му вадат нешто што се движи!

Англичанецот Џек Холмс извесно време мислел дека има мозолче на челото кое го чешало, па залудно се обидувал да се ослободи од него, на класични начини, но ништо што пробал не вродило со плод, па сфатил дека мора направи нешто околу тоа прашање. Тој и неговата сопруга со денови се …

Повеќе »

(ВИДЕО) Ерупција на ужас: Имал огромна мозолка а кога ја пробушил на многумина им се смачило…

Момчето имало голема мозолка на лактот поради што раката му изгледала натечено. Донел одлука да се ослободи од тој ужас, и земал игра и „се фатил“ на работа. Ја пробушил мозолката и од неа почнал да тече вистински ужас… Погледнете:

Повеќе »

(ВИДЕО) Имала „чудовиште“ на грбот: На госпоѓата и излегла голема мозолка на грбот а од неа почнал да тече вистински хорор!

Само за оние со јаки нерви! На многумина од оваа снимка ќе им се „преврти“ желудникот, но нема сомнение дека ги има и оние кои се љубопитни да видат како изгледа некоја од најголемите мозолки било кога. Неколку луѓе ова видео го поделиле на интернет. Тие покажале какви „чудовишта“ имале …

Повеќе »