Tag Archives: поплавен

(Ексклузивни фотографии) За нецела година Дојран уништен: Погледнете како денес изгледа најјужниот македонски туристички град!

Јад и беда! Тоа може да се каже за најјужниот македонски туристички град кој последниве години „се врати од мртвите“ и се фалеше со зголемените посети. Од фотките кои ги направивме денес може да се види дека Градската плажа е запуштена, во секоја смисла.Ниту тревниците, ниту поплочените патеки, ниту „засолништата“ …

Повеќе »