Tag Archives: балерини

(ФОТО) Фотографиите на стапалата на балерините се болни и за гледање

Додека грациозно се движат споени со музиката, никогаш не би помислиле на болката што балетините мораат да ја поднесуваат. Повеќето девојки кои сонуваат да станат балерини се откажуваат по само неколку обиди да изведат пируета на прстите. Оние кои продолжуваат во таа насока мора да бидат подготвени на брутални тренинзи, …

Повеќе »

Тајни на исхраната на балерините: Еве зошто се вити и сити!

Тие ситни промени во исхраната можат да ви донесат големи промени на линијата… Тие само многу добро си ја чуваат својата линија со мали трикови кои им ги откриле на медиумите, а со оглед на тоа дека се лесни за придржување можете да ги користите и вие… Тие ситни промени …

Повеќе »