Tag Archives: шефилд

На Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, СИТИ Колеџ:Одржана свечена церемонија на дипломирање за студентите од регионот

Бројни студенти од регионот беа спроведени низ специјалната церемонија на дипломирање на Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, СИТИ Колеџ којашто се одржа оваа сабота, на 24 ноември 2018 година во Концертната сала во Солун. Дел од овој свечен чин беа и бројни македонски студенти кои своето образование го комплетираа на …

Повеќе »

Меѓународен факултет на Универзитетот во Шефилд:Атрактивни студиски програми и напредно образование во новата академска година

Запишувањето во новата академската година 2018-2019 на Меѓународниот факултет на Универзитетот во Шефилд, Сити колеџ започна и нуди иновативни програми за додипломски и постдипломски студии. Идни студенти можат да изберат од богато портфолио на атрактивни студиски програми, почнувајќи од клиничка невропсихологија, когнитивна невропсихологија, напреден софтвер за веб и мобилни апликации, …

Повеќе »