Tag Archives: фади

(ФОТО) Дечкото на Џорџ Мајкл може „да заборави“ на милионската вила

Минатата година Sunday Mirror дознал дека Фади, од семејството на починатиот Џорџ Мајкл, добивал 250.000 фунти месечно „џепарлак“, а повеќето пари ги трошел на патувања во Австралија „Тажен е бидејќи мора да го напушти местото каде што тој и Џорџ минале многу убави моменти“ рекол пријател на фризерот Фадил Фази …

Повеќе »