Tag Archives: злоставувачи

(ФОТО) Популарниот глумец спасил 6.000 деца од канџите на сексуални предатори

Кога не ја забавува публиката, Ештон Качер, се бори против сексуално злоставување на децата… Неговата непрофитна организација идентификувала 5.894 деца кои биле жртви и 130. спасила „од ситуации во кои сексуалното насилство е снимено и дистрибуирано“. Тоа се податоци од 2017. година. Организацијата „Thorn: Digital Defenders of Children” на која …

Повеќе »