Tag Archives: здрава храна

Виталиа со нова модерна веб страница – прозорец кон здравиот начин на исхрана

Македонската компанија за здрава храна Виталиа лансираше нова веб – страница со „светски” изглед, која содржи интересни и корисни едукативни содржини за сите вљубеници во здравата исхрана. За почеток, функционира англиска верзија со цел компанијата да се доближи до своите потрошувачи во 55 држави ширум светот, но од Виталиа најавуваат …

Повеќе »

Производите за здрава храна на “Виталиа” едни од најпопуларните во Бангладеш

Производите за здрава храна на “Виталиа” го освојуваат и азискиот континет. Последна дестинација каде се пласираат овие македонски производи е Бангладеш. Голем дел од производното портфолио на оваа наша македонска компанија, можат да се најдат на полиците во модерните супермаркети во оваа земја, каде завршуваат само внимателно селектирани производи кои …

Повеќе »