Tag Archives: вени

(ФОТО) Фотографиите на стапалата на балерините се болни и за гледање

Додека грациозно се движат споени со музиката, никогаш не би помислиле на болката што балетините мораат да ја поднесуваат. Повеќето девојки кои сонуваат да станат балерини се откажуваат по само неколку обиди да изведат пируета на прстите. Оние кои продолжуваат во таа насока мора да бидат подготвени на брутални тренинзи, …

Повеќе »

Што се’ и колку делува за менување на должината и обемот на машкиот полов орган…

Помислата дека половиот орган би можел да му се намали е ноќен кошмар за секој маж. Но, понекогаш и’ тоа се случува, а стручњаците објаснуваат кога, како и зошто – и треба ли да има загриженост? Ладното на пенисот делува така што го намалува, било да станува збор за изложеност …

Повеќе »