Tag Archives: ученичка

(ВИДЕО+ФОТО) ДАЛИ Е МОЖНО? – СЕ ПОЈАВИЛО ВИДЕО НА ПРОФЕСОР И УЧЕНИЧКА! И двајцата исфрлени од училиштето во исто време: Школото и неговата сопруга последни дознале!

Руски пилот добил отказ затоа што направил секс снимка со кадетка во пилотската кабина. Училиштето за летање на цивилното воздухопловство во Сасово ги отпуштило инструкторот по летање и неговата ученичка затоа што го префрлиле авионот на автопилот за да можат да се снимаат како имаат секс. Russian pilot instructor and …

Повеќе »

(ВИДЕО+ФОТО) Небрусен македонски дијамант: Слушнете ја Јована пред која е светла иднина – зрел глас а само 13. години!

Меѓу бројните македонски таленти, за кои знаеме, секогаш повторно се радуваме на нешто ново – на нов талент пред кого е светла иднина. Токму таква е Јована Здравевска од Битола, скромно девојче кое живее за музиката… Јована Здравевска,има само 13 години и учи во ОУ “Даме Груев”-Битола,а веќе подолго време …

Повеќе »