Tag Archives: сурутка

Напиток која лекува многу здравствени проблеми

Сурутката е благ и природен пијалок, сосема безбеден за употреба, поради што е соодветна намирница за исхрана од детството до староста. Поради сличноста со мајчиното млеко може да се користи како замена за млеко во исхраната на доенчињата. Сурутката е нус-производ на производството на сирење и јогурт и ги задржува …

Повеќе »

ЗАБОРАВЕНИ НАМИРНИЦИ: Ја регулира зголемената маснотија во крвта – Сурутката е вистински еликсир на здравјето

Поради сите придобивки што ги има за здравјето на луѓето, експертите препорачуваат консумирање на половина до еден литар сурутка на ден Експертите препорачуваат консумирање на половина до еден литар сурутка на ден Сурутката е нус-производ на производство на сирење и јогурт во кој остануваат најдобрите и највредните состојки на млеко: …

Повеќе »

(ФОТО)Овие продукти помогнуваат да истопите поголемо количество маснотии од телото

Ако ваши цели се забрзување на метаболизмот и согорување маснотии, тогаш добра вест е дека постојат и’ малечки трикови со кои можете да се послужите за да го постигнете тоа… Сите до една се малечки промени во исхраната но кои можат да имаат големи резултати. Ако ваши цели се забрзување …

Повеќе »