Tag Archives: средување

ИНТЕРЕСНО – Пет верувања кои привлекуваат пари: Ако ова го уфрлите во паричникот можете да се надевате на богатство

Правилата на фенг шуи и старото народно верување се совпаѓаат во една работа – паричникот што го користиме треба да биде црвен. Црвената боја е симбол на просперитет и предизвикува убави емоции. Најдобро е да изберете правоаголен паричник. За складирање на метални пари, подобро е да изберете правоаголна чанта, но …

Повеќе »

(ВИДЕО) „Ја допирал“ па го сместила на подот-„Не можеш да ме допираш идиоту!“:Келнерка станала хит на интернет

„Ако некој не го почитува твојот простор, те допира на непосакуван начин, имаш право да се буниш. Понекогаш мораш сама да бидеш свој јунак, додала Емелиа, кој веќе станала хероина меѓу жените во светот… „Го погледнав и реков:Не можеш да ме допираш, идиоту! Воопшто не размислував, само реагирав. Всушност не …

Повеќе »