Tag Archives: споменици

(ГАЛЕРИЈА) 35. „откачени“ фотографии кои ќе ве развеселат!

Стандардни фотографии на позадината на спомениците се нешто од минатото. Сега е актуелен модерен тренд во кој „моделите“ ги вклучуваат спомениците во различни дејствија. Избравме 35. фотографии, кои се и необични и забавни и веруваме ќе ви го подобрат расположението.

Повеќе »