Tag Archives: совршени тестенини

(ФОТО) Едноставни италијански правила за совршени тестенини

Тестенините се едно од најомилените јадења ширум светот. Поголемиот дел од нас барем еднаш неделно ужива во тестенини, а начините на кои ги подготвуваме се различни. Но, доколку сакате секој пат да направите најдобри тестенини, тогаш ви советуваме да се придржувате кон следните петнаесет правила на најголемите мајстори за подготовка …

Повеќе »