Tag Archives: сопатници

(ВИДЕО) Се качила во авион и го направила ОВА: Патникот до неа се шокирал од она што го видел

Креативност на патување Многу луѓе сметаат дека авионот е добро место за дремка, читање на страница од омилената книга или уживање во интересен филм со кафе или вино. Други, пак, ја користат кабината на авионот како салон за убавина, па оние кои патуваат често имале можност да бидат сведоци на …

Повеќе »