Tag Archives: сони

4. ДЕЦЕНИИ СЕ МОЛЧЕЛО ЗА ОВА, А РОБЕРТ ДЕ НИРО КОНЕЧНО ПРОГОВОРИЛ: Ова е вистината за улогите во култниот серијал „КУМ“ а посебно се однесува на Вито!

Роберт де Ниро, еден од омилените и најуспешни актери во светот, досега има одиграно голем број улоги во својата кариера, а една од најзабележителните секако е во филмот „Кум“. Во култниот филм, кој беше прогласен за најдобар филм на светот, актерот ја играше улогата на помладиот Вито Корлеоне, а сега …

Повеќе »