Tag Archives: сончање

(ВИДЕО) Со дрон ја снимал околината а на врвот на ветерницата затекнал необичен призор!

Еден сопственик на дрон од Род Ајленд во САД снимил нешто неочекувано на врвот на ветерница висока 60. метри. Ветерницата во тој момент не работела па некој ја искористил можноста да се искачи на врвот и да се сонча. Било убаво време па тој момент имал смисла, но прашањето е …

Повеќе »

(ФОТО) Се сончал на автомобил кој влетал во море!

Се чини дека со причина се вели дека „додека некому не му се стемни на друг нема да му се раздени“, а најдобар пример за тоа е еден настан во Задар, Хрватска. Имено, еден невнимателен Задарец, откако ја загубил контролата над автомобилот слетал во море. И’, додека нему ова веројатно …

Повеќе »