Tag Archives: се гледаме на врвот

Македонскиот бестселер „Се гледаме на врвот“ ја освои Тирана

Голема промоција на најпродаваниот македонски автор во Тирана, за промоцијата се чекаше во редици  Вчера вечер, во Центарот за дијалог на албанскиот премиер Еди Рама, беше промовирано албанското издание на македонскиот бестселер „Се гледаме на врвот“ од Коста Петров.Промоцијата на еден од најпродаваните современи македонски автори, во Тиранапобуди голем интерес …

Повеќе »