Tag Archives: реченици

Обрнете внимание – Кога маж сака жена: Овие зборови ќе ги изговори само ако е вистински вљубен во вас!

7. реченици кои многу значат! Обично се смета дека мажите се појасни и помалку зборлести кога комуницираат. Но, тоа е само стереотип и општествени норми со кои луѓето се присилени да живеат.Затоа што се смета дека ако е повеќе „мачо“, ако мажот е сериозен е помалку зборлест. Моќта на јазикот, …

Повеќе »