Tag Archives: разни болести

(ФОТО) Здравствените пасоши не се новост – ги имало и до сега!

Прашањето за здравствени пасоши стана особено актуелно со пандемијата на коронавирусот, но не е ништо ново. Секој што патувал во Африка, на пример, знае како изгледа „жолт картон“, а во некои земји ваквиот документ е сосема нормална работа. „Гледам дека многу се зборува за здравствени пасоши, без кои нема да …

Повеќе »

(Рецепт) Славен руски научник го открил најмоќниот природен лек: 4 лажици дневно и болестите, особено ракот, исчезнуваат!

Тоа е храна за лекување на комплетниот организам, а ракот во таквиот организам само се повлекува… Рецептот на рускиот научник, професор Христ Мермерски, многумина го претставуват како револуционерен лек, со кој наводно илјадници луѓе се излекувани од рак. „Тоа е храна за лекување на комплетниот организам, а ракот во таквиот …

Повеќе »