Tag Archives: просјачење

(ВИДЕО) Глетка,со денови, во Скопје: Бебе оставено на раскрница – со часови!

Граѓани од Скопје со денови гледаат идно – исто: дете во количка оставено на пешачки остров, со часови. Само, без некој да му пријде… Видеото го сподели член на групата „Ѕид на сообраќајниот срам“ на Фејсбук… „Детето спие во количка повеќе од 1 час, само, оставено на пешачки остров. Дали …

Повеќе »