Tag Archives: професор

(ФОТО) Бил порно глумец, а сега на студенти им предава математика: Порно снимал поради една добра причина!

Професорот по математика на Универзитетот во Рим, Руџеро Фреди, до 2013. година бил порно глумец во Сан Франциско. Фреди има дипломи од два факултети, Математичкиот и од Организациски науки, а работи како доцент на Универзитетот во Рим. Меѓутоа, во минатото бил порно ѕвезда под псевдонимот Карло Мази. Неодамна на Фејсбук …

Повеќе »