Tag Archives: приврзоци

ПРЕВЕНЦИЈА – За овие три предмети никогаш не би помислиле дека се ИЗВОР НА БАКТЕРИИ во вашиот дом

Можеби не изгледа така, но тие се повалкани од копчињата во лифтот … Чистењето секако не е една од оние работи во кои луѓето навистина уживаат, но бидејќи хигиената е важна, овие три работи треба да ги одржуваме чисти секој ден за да спречиме акумулација на бактерии и микроби. Иако …

Повеќе »

Рефлектирачки приврзоци, донација од ОКТА за побезбедно движењена сите првачиња во Скопје

Компанијата ОКТА започна акција за доделување рефлектирачкиприврзоци на сите првачиња на територијата на Скопје. Донацијата стартуваше од ОУ Кочо Рацин, а ќе продолжи во преостанатите 75основни училишта со што ќе бидат опфатени речиси7.000 првачиња во вкупно 10 општини. Активноста е дел од кампањатаза поголема безбедност во сообраќајот,„Јас внимавам“, којашто компанијата …

Повеќе »