Tag Archives: принцеза шарлот

Дали знаевте? Хари не е вистинското име на омилениот принц…Ова се вистинските имиња на членовите на британското кралско семејство…

„Километарски потпис“… Членовите на британското кралско семејство повеќето ги знаат како „принц тој и тој“, „принцеза таа и таа“ и слично, но работите ниту одблизу не се така едноставни. Еве како навистина се викаат… Принцот Хари Верувале или не, Хари не е неговото вистинско име. Тој всушност се вика, со …

Повеќе »