Tag Archives: преуредување

(ВИДЕО) Куќата на дедо му ја преуредил од темел до покрив: Се’ е ново но со душа!

Не сите куќи треба да бидат трикатници, изработени од камен и стакло… Овој човек направил неверојатна работа: ја реновирал куќата на неговиот стар дедо од основа до кров, но во исто време ги зачувал оригиналниот изглед и античкиот мебел во неа. Тој ја спасил нејзината душа! За реновирањето користел дрво …

Повеќе »

(ВИДЕО) Запуштен стан од 40. квадрати претвориле во мал трособен стан

Малите станови се шармантни, интимни, лесни за одржување и совршени за заштеди на комуналии. Повеќето сопственици на мали станови се тешат со овие зборови, иако се свесни дека животот во мал стан е најмалку предизвик, особено кога станува збор за уредување на истите. Бидејќи немаат многу простор, не сакаат да …

Повеќе »

(ФОТО Галерија) Не мора да купувате стан:Овие луѓе за 25.000 евра создале совршен дом

Повеќето Македонци кои немаат своја недвижнина сонуваат за неа. Но, на овој пар од британски Нотингем поседувањето куќа или стан им било последно на целите во животот. Со оглед на тоа дека некаде мора да се живее, а тие сакаат да патуваат, одлучиле да се вселат во дом кој можат …

Повеќе »