Tag Archives: празна кутија

(ВИДЕО) Девојче за роденден добило празна кутија,но плачела од среќа кога ја отворила!

ВИДЕОТО од девојчето што плаче од среќа откако добила празна роденденска кутија брзо се проширила по интернет. Девојчето ја отворила кутијата со возбуда, извлекувајќи од неа изгужвана хартија, а потоа човекот покрај неа ја прашал: “Сакам да го прочиташ ова”. На дното на кутија имало рамка во која пишувало: “Ќе …

Повеќе »