Tag Archives: поскапување

Шилегов: „Наместо за граѓаните, водата ќе поскапи за коплексот Железара“

Советот на Град Скопје, на предлог на градоначалникот Шилегов, денеска како прва точка на дневниот ред ја стави и ја усвои новата зголемена цена што треба ќе ја плаќа како надоместок на трошоци за обезбедено доведување вода за „РЖ Услуги АД Скопје“ (комплексот Железара). За предлогот на градоначалникот Шилегов за …

Повеќе »

(ВИДЕО) Фчерашни во школо за фокус и концентрација

Како влијае поскапувањето на дизелот на едно македонско семејство? Анализата ја направи кој, ако не екипата на „Фчерашни новости“. Еве што друго последни ќе дознаете во недела: – Фчерашни во школо за фокус и концентрација – Штрајк ја тресе чевларската индустрија – Каква фризура ќе има Јелена? Во недела од …

Повеќе »