Tag Archives: поштенска марка

Акција на АД „Пошта на Македонија“ -„Во чест и сеќавање на Тоше“

Да покажеме дека и сите ние, го сакаме исто толку, колку што тој нè сакаше нас! АД „Пошта на Македонија“ по повод роденденот на Тоше Проески, 25. јануари започнува акција – „Во чест и сеќавање на Тоше“ преку која може да купите поштенска марка, ФДЦ коверт, максимум карта и масовен …

Повеќе »

Нова поштенска марка „75 години од раѓањето на Мухамед Али“

Македонска пошта промовираше нова поштенска марка со ликот на Мухамед Али. Промоцијата на поштенската марка „75 години од раѓањето на Мухамед Али“ се поклопува со боксерските мечеви од второто коло на Македонската боксерска лига. „Бирото за филателија на Македонска пошта одбележува значајни личности и настани од домашната и светска јавност. …

Повеќе »