Tag Archives: показател

(ФОТО) Лицето покажува кои болести не напаѓат: Откријте што ви е потенцијален здравствен проблем!

Кожата е нашиот најголем орган и ни покажува кога нешто не е во ред со телото. Тоа важи посебно за лицето. Според кинеската медицина секој дел од лицето ни открива одреден органи со мозолчиња, осип и промена на бојата на кожата ни кажува дека е некаде е нарушен здравствениот баланс. …

Повеќе »

(ФОТО) Лицето покажува кои болести не напаѓат:Откријте што ви е потенцијален здравствен проблем!

Кожата е нашиот најголем орган и ни покажува кога нешто не е во ред со телото. Тоа важи посебно за лицето. Според кинеската медицина секој дел од лицето ни открива одреден органи со мозолчиња, осип и промена на бојата на кожата ни кажува дека е некаде е нарушен здравствениот баланс. …

Повеќе »