Tag Archives: племенит

Убава приказна за почеток на денот: И’ кај нас сепак има добри луѓе!

Животот пишува разни приказни. Иако до нас најчесто допираат оние лошите, има и добри… Ги има и оние кои ви создаваат топлина околу срцето, ви измамуваат насмевка и повторно ви го враќаат оптимизмот и вербата во луѓето… Една таква приказна, на својот профил на Фејсбук, раскажа и Венци Трајков· „Мајка …

Повеќе »