Tag Archives: петто дете

(ФОТО) Хју Грант чека петто дете: Пред 7 години не сакаше ниту едно!

Глумецот пред првото дете тврдел дека татковството не е за него, но во своите 50. тти години го сменил мислењето. Сега вели дека децата му го промениле животот и на сите им препорачува да „поработат“ на проширувањето на семејството… „Среќна сум што ќе добијам уште едно внуче“ рекла мајката на …

Повеќе »