Tag Archives: откривање

(ФОТО) Еве што ракописите на Меган и Кејт откриваат за нивните карактери

Меган се води со своите емоции и има јака енергија, додека Кејт се обидува да ги контролира чувствата колку е возможно и внимателно размислува пред следниот потег кој ќе го направи Стручњаците велат дека овие две жени имаат многу различни карактери, а тоа, помеѓу останатото, го открива и нивниот ракопис. …

Повеќе »

Апликација за откривање кој ви ѕвони од непознат број

Сигурно ве нервира кога ќе видите дека имате повик од непознат број, но и на ова му дојде крај, со помош на технологијата… Фејсбук веројатно знае многу за вас, како и за мистериозните лица кои ви ѕвонат. Затоа компанијата претстави нова апликација која би требало да го реши проблемот со …

Повеќе »

Пози и гестови кои ве прават непривлечни

Говорот на телото во многу ситуации е поважен од шминката, облеката, па дури и зборовите. Преку него луѓето најлесно формираат слика за нас. Па, ако се водите по навиките на шармантните и секогаш привлечните луѓе, ќе откриете дека тие никогаш не ги практикуваат следниве 12 пози и гестови: 1. Раката …

Повеќе »