Tag Archives: остеопороза

(ФОТО) Искрено – Џејн Фонда за борбата со ракот:„Никогаш не сум помислила дека ќе живеам толку долго!“

На прашањето како напредува опоравувањето после болеста, Фонда вели:„Тоа е процес кој трае!“ Со децении Џејн Фонда (81) била синоним за здрав живот и вежбање. Оваа филмска дива и добитничка на Оскар покренала револуција во фитнесот кога во 1982. година издала ВХС касети со вежби. View this post on Instagram …

Повеќе »