Tag Archives: особини

Бројот на ЖИВОТНИ кои ги гледате на сликата ќе ви открие дали имате една ПОСЕБНА ОСОБИНА?

Оптичките илузии можат да откријат интересни факти за некоја личност. Оптичките илузии често откриваат интересни факти за личностите на луѓето. Затоа, добро погледнете ја оваа оптичка илузија и избројте колку животни гледате, а решението пронајдете го во текстот под сликата. 1-3 Ако видите помеѓу едно или три животни, тоа значи …

Повеќе »

Ако вашиот маж ги има овие особини, обидете се да не го изгубите

Ако може да ве насмее и ве сака такви какви што сте, со сите недостатоци и доблести, тогаш го имате човекот од вашите соништа… Без разлика дали го барате човекот од вашите соништа или го имате еден покрај себе, бидете сигурни дека вашиот партнер има некои од овие квалитети бидејќи …

Повеќе »

ДЕНОТ КОГА СТЕ РОДЕНИ ОТКРИВА СЕ ЗА ВАШИОТ КАРАКТЕР: Во вторник се раѓаат енергични и борбени, во петок чувствителни и романтични!

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Не е сеедно во кој ден од неделата сте родени. Во астрологијата, денот на раѓање се смета за многу важен индикатор за особините и животниот пат, а со тоа …

Повеќе »

Во кој месец е родена жената ќе се роди и нејзината судбина: Храбрите се раѓаат во април, скромните во јули…а емотивните во…

Дали верувате дека вашата судбина е одредена уште при раѓање? На карактерот и судбината на жената влијае и месецот на раѓање: Јануари: Најупорните жени се родени во јануари. Тие никогаш не се жалат и не претеруваат. Овие жени ги решаваат сите свои проблеми самостојно – со достоинство и независност. Јануарските …

Повеќе »

Важно е во колку часот сте дошле на овој свет: Времето во кое сте родени открива се за вашиот карактер и особини!

Секој час има различна астролошка вредност. Покрај датумот на раѓање, важно е и времето кога сте се родиле. Секој час има своја астролошка вредност, а денот е поделен на шест временски единици од по 4 часа, и секој од нив ја диктира биоенергијата на една личност и ги открива карактерните …

Повеќе »

Ова се најдволичните  хороскопски знаци

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… РЕТКО кој сака да се дружи со лицемерни луѓе, кои зборуваат едно, а мислат друго. Сепак, секој сретнал барем една таква личност во својот живот. Ако треба да се …

Повеќе »

„НАЈСПЕЦИЈАЛНИ“ ЛУЃЕ: Предности и слабости на луѓето со НУЛТА крвна група

Кога ќе се налутат стануваат импулсивни. Луѓето со нулта крвна група (0) се повеќе склони кон некои болести, но тие исто така имаат некои многу моќни карактеристики што ги прават да се истакнуваат кај популацијата. Луѓето со нулта крвна група се посебни затоа што можат да дадат крв на сите …

Повеќе »

Дали знаевте што бојата на очите открива за вас?

Жените со светлни очи подобро ја поднесуваат болката од жените со темни очи. Приближно 79 проценти од луѓето имаат кафени очи, 8-10 проценти од населението имаат сини очи, 5 проценти имаат боја на лешник и само 2 проценти од луѓето имаат зелени очи. Покрај овие статистички податоци, истражувачите исто така …

Повеќе »

Еве од кои особини на секој хороскопски знак луѓето се плашат

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Секој од нас има некоја мрачна страна, а астролозите тврдат дека е поврзана со хороскопот. Според порталот Bustle, луѓето се плашат од овие ваши црти, па ако не внимавате …

Повеќе »