Tag Archives: нов човек

(ФОТО) Убава приказна – Сега е нов човек: Ниту родената мајка не можела да го препознае

Нонпајит Монлин (22) имал деформирана челуст поради што не можел нормално да ја жвака храната. Тој на работа секогаш јадел сам, а не во друштво на колегите… Мајката на момчето од Тајланд се расплакала од среќа кога првпат го видела после чудесната трнсформација, пишува Daily Mail. Нонпајит Монлин (22) имал …

Повеќе »