Tag Archives: најмал син

(ФОТО) Сигурно нема да ви е тешко да погодите кој е неговиот татко!

Ако некогаш Мик Џегер се сомневал дека е татко на некое од неговите деца тогаш за малечкиот Девил е сигурно 100% сигурен – негова копија во мало издание… Сигурно нема да ви е тешко да погодите кој е таткото на ова прекрасно момче, особено ако сте љубители на рок музиката. …

Повеќе »