Tag Archives: najdolgovecni

(ВИДЕО) Племе во кое се живее до 120 години, преживува во тешки услови и има тајна за долговечноста!

Во долината на реката Хунза во истоимената област во Пакистан живее доблесен и горд народ. Овој дел од земјата е во голема мера оддалечен од светот, од цивилизацијата е одделен со остри и високи планини, највисоки во светот. Овој навидум безживотен и суров пејзаж е дом на најздравите луѓе на …

Повеќе »