Tag Archives: nadminuvanje

Дали постои рецепт за намалување и контролирање на стресот?

Не можеме да избегаме од стресот, почнувајќи од утрото, кога ќе го вклучиме телевизорот, радиото, проверуваме пошта, гледаме или доживуваме нешто на пат кон работа, тогаш срцето ни чука посилно или работи побрзо. Многу луѓе научија да се справуваат и да живеат со постојан стрес, но дали тоа навистина е …

Повеќе »