Tag Archives: мрсно ткиво

Како кокосовото масло можете да го искористите за здравјето на вашето тело?

Кокосовото масло е посебно омилено бидејќи помогнува во разградувњето на мрсните наслаги на подрачјето на стомакот кои можат да бидат многу опасни бидејќи се наоѓаат околу виталните органи па го зголемуваат ризикот од разни кардиоваскуларни болести. За кокосовото масло се говори со години. И тоа не онака без врска бидејќи …

Повеќе »

(ВИДЕО) ДЕВОЈЧЕ (2) ИМА РЕТКА БОЛЕСТ КОЈА СО ГОДИНИТЕ СЕ ВЛОШУВА: Ова слатко девојче ја мачи целото тело но најлошо и е со РАЦЕТЕ!

Приказната за малата Кори Рубен ги обиколи светските медиуми, а ова девојче дојде во центарот на интересот поради необичното нарушување со кое се роди. Имено, Кори боледува од лимфедем – неправилно функционирање на лимфниот систем, а понатаму оваа болест доведува до неверојатен оток и акумулација на течност во нозете, стомакот, …

Повеќе »

Како можете да го искористите кокосовото масло за здравје на вашето тело?

Кокосовото масло е посебно омилено бидејќи помогнува во разградувњето на мрсните наслаги на подрачјето на стомакот кои можат да бидат многу опасни бидејќи се наоѓаат околу виталните органи па го зголемуваат ризикот од разни кардиоваскуларни болести. За кокосовото масло се говори со години. И тоа не онака без врска бидејќи …

Повеќе »

Како можете да го искористите кокосовото масло за здравјето на вашето тело ?

Кокосовото масло е посебно омилено бидејќи помогнува во разградувњето на мрсните наслаги на подрачјето на стомакот кои можат да бидат многу опасни бидејќи се наоѓаат околу виталните органи па го зголемуваат ризикот од разни кардиоваскуларни болести. За кокосовото масло се говори со години. И тоа не онака без врска бидејќи …

Повеќе »