Tag Archives: младоженец

(ФОТО) Фотографи од венчавки откриваат кои детали на свадбата откриваат дали двојката ќе се разведе!

Венчавката е незамислива без фотограф. Покрај младенците, кумовите и сватовите и матичар, тие се составен дел на секоја венчавка, поради што со тек на време стануваат вистински експерти за врски. Поради тоа е сосема разбирливо кога еден корисник на Reddit во групата поставил фотографии од венчавка, а се однесуваат на …

Повеќе »

(ВИДЕО) Спремен за бричење: Младоженец во Богородица

Секое место си има адети особено оние за свадба, но вакво сигурно не сте виделе… Во село Богородица имаат специфичен адет за бричење на младоженецот…Го седнале на столче, нозете во корито, валкан, не може повеќе, ќе го бричат…И на крај ќе го тушираат… Вакво нешто немаме видено за некој друг …

Повеќе »

(ВИДЕО) Цела сала плачела, па и тој:Младоженецот и го свртел грбот на невестата и открил дека неговото срце припаѓа на друга!

На една венчавка во Португалија младоженецот решил да проговори и да се обрати на лицето кое го сака. Биле во брак или не, сите добро знаеме како треба да изгледа венчавката – се собираат званици, младоженецот и невестата застануваат пред матичарот, тој раскажува шти има и тогаш им се обраќа …

Повеќе »